Voor ieder bedrijf dé passende oplossing

Zoveel bedrijven, zoveel verschillen. Wij van Hosted Energie gaan graag met je in gesprek om te bepalen welke service voor jouw bedrijf van toepassing is.

Wil je gebruik maken van onze inkoopkracht, heb je hulp nodig bij het timingsmoment of moet je een complexe tender versturen? Sta je voor de keuze om te verduurzamen, ga je uitbreiden of moet je aan wettelijke eisen gaan voldoen? Door onze jarenlange ervaring is iedere oplossing beschikbaar.

Neem voor meer informatie en/of persoonlijk advies contact met ons op.

 • Strategische inkoop

  Strategische inkoop

  Welke keuze moet je maken? De voordelen van collectieve inkoopkracht met een persoonlijke benadering. Niet iedereen is gebaat bij een energiecollectief. Bij ons neem je zelf de beslissing over de methodiek, het moment van inkopen en bij welke leverancier, uiteraard met behulp van onze advisering.

 • Energie Management

  Energie Management

  Door inzicht in het verbruik van jouw bedrijf kunnen we de juiste inkoopstrategie bepalen. Wij maken gebruik van een onafhankelijke meetdienst, hetgeen direct voordeel oplevert. Monitoring behoort een continue proces in je energiebeleid te zijn. Hosted Energie zorgt dat dit bewaakt wordt.

 • Energie Optimalisatie

  Energie Optimalisatie

  Voldoet jouw bedrijf aan de Wet en Regelgeving op energiegebied? Wist je bijvoorbeeld dat een EED (Energy Efficiency Directive) verplicht is voor bedrijven met meer dan 250 FTE? Daarnaast weten wij alles van de CO2 prestatieladder mogelijkheden. Na een gedegen factuurcontrole wordt duidelijk wat het voor je kan betekenen.

 • Energie Verduurzamen

  Energie Verduurzamen

  Hosted Energie heeft kennis van verschillende mogelijkheden, welke verduurzamingsmogelijkheden passen bij u?

 • Wet milieubeheer

  Wet milieubeheer

  Om de milieudoelstellingen vanuit het energieakkoord te realiseren, heeft de overheid besloten om in 2019 de verplichtingen in de Wet milieubeheer te gaan controleren. Dit start met de informatieplicht.

  Bedrijven en organisaties met een stroomverbruik vanaf 50.000 kWh en/of een gasverbruik vanaf 25.000 m3 moeten sinds 1 juli 2019 een rapportage aanleveren met mogelijke energiebesparende maatregelen die zij hebben genomen of gaan nemen in het kader van de Wet milieubeheer.

Maak uw energie inzichtelijk

 • Advies
  op maat

  Met hulp van HostedEC vind je de leverancier die precies bij jouw bedrijf past.

 • Bereken in
  5 minuten jouw
  besparing

  Doe de test en bekijk of ook jij kan besparen.